Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2014 00:03 - Интро
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1626 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 08.08.2014 10:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, любители на секса, страстта и изобщо  на интимните преживявания!

   Създадох блога с една единствена цел: обмяна на опит, знания и разговори на интимна тематика. Забелязвам тъжната статистика, че в България много мъже, както и жени или се притесняват да говорят за секса или са на мнение, че знаят всичко за темата. Е, ще ви разочаровам. Това е една необятна вселена от знания, в секса може да има толкова много разнообразие, забава, непознати усещания, колкото са звездите на небето, но нека не избързваме. Ще говорим за всичко- за него, за нея, за тях, предиграта, за самия акт и т.н. и т.н. Мисля да прекараме много време заедно, обсъждайки всичко, което знаем и не знаем, без задръжки и притеснения, разголено откровени и  без излишни вулгарности. С малки подсказки ще кажа, че ще има за всеки по нещо, надали има човек, който не харесва секса, а ако има такъв, то точно тук е мястото му, защото ще разбере как може да се наслади на любовната игра и да доставя удоволствие на отсрещния човек.

  Преди да се впусна в същината на темата бих желала да обърна внимание на нещо изключително важно: безопасността!

Безопасността преди всичко!

Чувала съм всякакви оправдания, които хората ползват за да избегнат безопасния секс: „губи се усещането“, „късам презерватива“, „забравих да купя“, „имам ти доверие“... и куп други (с извинение)  ГЛУПОСТИ!. Нека Ви кажа нещо- безопасният секс е уважение! Уважение към вас самите! Ако вие не уважавате себе си, тялото си и здравето си, то не очаквайте някой друг да го направи вместо вас! Презервативът не е само метод за контрацепция, той е вашата застраховка живот! Вие може и да имате доверие на партньора си, но можете ли да имате доверие на бившите партньори на партньора ви и на бившите на бившите и ...... т.н.... Няма как да знаете тези хора в какви среди са се движели, какво са правели и от какви заболявания страдат. Има много болести, които не проявяват симптоми с години, докато не стане прекалено късно. За това моят съвет е: преглеждайте се редовно, поне веднъж на шест месеца направете контролни прегледи. Не се притеснявайте да кажете на личния си лекар, че искате направление, в това няма нищо срамно, лекарите ще ви разберат и ще са доволни от това, че се грижите за здравето си. Също така и молете партньора/ите си да го правят, покажете им, че се интересувате от тяхното добро здраве, не  енужно да им казвате в прав текст да ходят на преглед, можете да го направите заедно, с предтекст да дойде с вас за кураж. Бъдете разумни!

   Друго популярно извинение което ще опровергая е, че се губи усещането. Съгласна съм, че се губи част от усещането, но това е много малка част. При правилна стимулация и достигане на възбуда няма да има почти никаква разлика дали сте със или без презерватив, плюс това ще кажа една малка тайна- ако добавите малко количество (колкото грахово зърно) лубрикант в „резервоара“ на презерватива, ще усилите усещането при самия полов контакт.

   Също така бих желала да споделя още едно тъжно наблюдение. В разгара на интимната феерия, когато се стига до поставянето на презерватива много често двойката спира любовната игра и се фокусира върху поставянето му- ГРЕШКА! Жените особено са по-чувствителни и много рязко могат да загубят възбудата си. За това не бива да се спира. Имам съвет за дамите: можете вие да му поставите кондома. По този начин ще го накарате да се отпусне още повече и ще покажете, че имате желание за активно включване в приключението. Има и друг трик, който е изключително забавен и за двете страни- с уста. Поставяйки презерватива с  уста ще го изненадате приятно, ще му доставите голямо удоволствие. Ако пък той вече се е заел със задачата, вие можете да го галите, целувате и докосвате,  и няма да се окажете в неудобната ситуация, в която двамата сте голи и чакате старта.

    И за завършек: дръжте по един презерватив в портмонето си, за всеки случай, не се знае къде ще имате прилив на страст и дали точно в този момент няма да ви потрябва, също така и в нощното си шкафче.  Аз лично  имам по един във всяка чанта, в шкафчето до леглото и един комплект в чекмеджето с бельото, просто за всеки случай J

   Ще продължим скоро с още подробности за забавата под и не само чаршафите. Пожелавам ви много страстни преживявания и помнете днешната тема: безопасността е уважение, уважавайте тялото си за да бъдете уважавани от партньора си.image




Гласувай:
6



1. minevv - да
08.08.2014 09:41
дерзай
цитирай
2. ali6ka85 - Харесва ми, браво на автора. :)
08.08.2014 10:53
Харесва ми ,браво на автора . :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45129
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031