Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2014 00:33 - Рецепторите, които възбуждат жените (част втора)
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 3302 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 11.08.2014 00:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Обоняние:

Още от древни времена видовете са се надушвали преди полов контакт, като по този начин са „усещали“, че мъжкият носи добър генетичен маретиал. В съвременното общество надали жените могат да усетят колко добър партньор сте, но обонянието е оставил дълбок отпечатък върху женския мозък и подсъзнание. Господа, уверете се, че миришете хубаво, къпете се редовно, със сапун и/или душ гел, особено на ключови места. Уверете се, че не излъчвате неприятна миризма, особено на пот. Миризмите могат както да привлекат жените, така и да ги отблъснат. Научно доказан факт е, че човешкото тяло излъчва уникална и характерна миризма. Всеки човек носи свой собствен аромат, но не всеки е привлекателен, за това вземете превантивни мерки. Одеколона, парфюма или дезодоранта могат да свършат идеална работа. В изследвания жени са споделяли, че в приятна ароматна среда могат да достигнат възбуда много по-бързо. Ароматните свещи в стаята също са идеален вариянт да погалите това сетиво, както и ароматните пръчици, но с последните бъдете много внимателни, защото излъчват силна миризма и на някои дами не им понася това. Аромата не трябва да е силен и задушаващ, а приятен и мек.

   Ароматът оставя дълбок отпечатък в спомените на хората, това въздейсвтие е още по-силно при жените, тъй като обонянието е по-развито при тях, отколкото при мъжете. Хората помнят миризми с години, може да забравят лица, събития, места, но при възбуждане с аромати се връщат усещанията от спомените.  За да сте сигурни кои аромати й въздействат можете направо да я попитате. Питайте я дали харесва дезодоранта ви или парфюма ви. Важна е комуникацията! Има жени, на които ароматите не им се нравят или харесват по-слаби аромати или никакви такива. Имам приятелка, която ми е споделяла, че не понася силни аромати и предпочита той да не излъчва никаква миризма и да „мирише на чистичко“

Вкус:

 Тук можем да  говорим за истинска забава. С храни и напитки можете да внесете разнообразие в сексуалния ви живот. С купа ягоди или маслини можете да се забавлявате и да я накарате да се отпусне. Шоколада и сметаната също са добър избор. От моите архиви мога да ви споделя за един продукт, който внася доста еротика в сексуалните отношения- кондензираното мляко. В магазините се продават руски или немски, много сладко и гъсто, с което можете да се заиграете с нея. Шампанското и виното са добър избор ако говорим за интимност, естествено, алкохола променя вкуса на секретите, които излъчва тялото, за това препоръчвам количеството на алкохол да не пречи на секса, който ще последва.

 

Допир:

 Това сетиво трябва да се възбуди най-накрая. Докосвайте я чак когато сте сигурни, че е отпусната. Жените реагират много силно на допир. По-нататък ще се върнем отново на това и ще опиша подробно какво е усещането, ще говоря и за видовете масажи. Когато говорим за докосване на жени искам да отбележа нещо МНОГО ВАЖНО- моля ви, уверете се че сте си изрязали ноктите и няма да я одраскате докато я галите. Това може да ви върне в изходна позиция и целия ви труд да отиде на вятъра. Жените са сложни и най-малкото може да ги разконцентрира. Разбира се това ще е важно за вас, ако не искате просто да правите секс, а да й оставите голямо удоволствие и да правите любов с нея.

image




Гласувай:
2



1. platttonnn - Това за ноктите,
16.08.2014 15:13
е забележително.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45222
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930