Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2014 23:51 - Еротичният масаж- Въведение
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 2540 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.08.2014 20:02


 До сега всичко, което писах беше с цел отпускане и релаксация на ума и подготовка за интимна близост. Нека загрубим малко нещата и да навлезем в по-дълбоки води и да става вече интересно J . Следващите няколко поста ще бъдат в чест на така мистичния  еротичен масаж. При разговор с мой приятел той каза „Е, какво толкова има да разказваш, малко лизане, малко пръсти и готово“ . С годините се убеждавах колко малко знаем всъщност за еротичните масажи. След като започнах да проучвам за какво всъщност иде реч бях изненадана колко вида масажи има, колко много техники, точки, ерогенни зони...

Еротичният масаж не включва само стимулиране на половите органи, той е далеч по-дълбок, всъщност половите органи са последни в такъв вид масажи. Реда, които ще изброявам не е на случаен принцип. Всяка следваща част от тялото събужда ново усещане и засилва възбудата все повече и повече. За еротичен масаж ви трябва повече време за подготовка,  естествено ако искате да го направите качествено и запомнящо се. Като начало ви трябва по възможност голямо легло или удобен матрак, който да е разположен в средата на стаята.  Стаята трябва да е топла, иначе се притъпяват усещанията. Постарайте се да няма много предмети, които могат да  разконцентрират зрението. Трябва да сте спокойни както вие, така и партньора ви. Запалете свещи, колкото да имате добра видимост и двамата. Подберете подходяща музика за фон. Някоя стара компилация на Duddha bar или друга етно музика ще свършат идеална работа за целта. Във въздуха трябва да се носят аромати, които събуждат страстите и настройват съзнанието на еротична вълна.  Споменах в предишните ми постинги кой аромат какъв резултат постига, но ще преговорим пак. Канела, лавандула, цитрусови плодове или шоколад са много подходящи за начинанието ви. Аз лично предпочитам лавандула, тъй като той действа успокояващо и отпускащо, какъвто е и целта на масажа.

 Трябва да се запасите и с масажно олио. Ще обърна специално внимание на масажното олио, когато ползвате презерватив. Внимавайте презервативът да няма НИКАКЪВ допир до олиото, тъй като той съдържа масла, които разграждат гумата много бързо. Ако не искате презервативът да се скъса, се постарайте да запомните това правило. На пазара има голямо разнообразие от масажни масла- с по-силен аромат, с по-слаб, по-гъсти, по-течни, за интимни части, за цялото тяло... Изберете маслото според вкуса ви. Има един продукт, който аз лично много харесвам - johnson baby oil с аромат на лавандула. Той е на водна основа и не къса презервативите, оставя приятен аромат след масажа, абсорбира се бързо от кожата, не оставя петна и е подходящ за всчкакъв тип кожа. Разбира се това е мой личен избор, можете да подхоите като професионалисти и да изберете специално масажно масло.  Още едно правило при еротичния масаж е- НЕ ПЕСТЕТЕ МАСЛОТО!

 По желание можете да се запасите с копринена или сатенена кърпа или шал (може и перце).

Еротичният масаж трябва да е много чувствен, бавните движения са за предпочитане. Трябва да има максимален допир на ръцете ви с кожата на партньора ви. Диженията ви трябва да са последоватлени и преливащи. Ако половинката ви показва, че му харесва, значи го праивте правилно. Трябва да следвате езика на тялото, движенията, импулсите, те казват дали се харесва или не. Аз лично съветвам направо да се пита. Помолете го/я да ви казва как й/му  се харесва повече. Постарайте се да не масажирате една и съща  повърхност продължително време, защото се доскучава. Не повратяйте едни и същи движения, разнообразете темпото, натиска, движенията, повърхността, която масажирате.
Следващия път ще продължа със зоните, които трябва да се стимулират. 

Пожелавам ви романтични и страстни преживявания. До следващия път!image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45188
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930