Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2016 01:09 - Искам да поговорим... за нас
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1007 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2016 01:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     След дълго отсъствие отново реших да се захвана с блога и да го възродя. Бях наплашена, че последващите статии ще бъдат възприети с много критика и неодобрение, но след дълго и мъчително убеждаване от страна на приятели отново съм тук, за което им благодаря искрено за подрепата и вярата им в мен!

   Преди обаче да навляза отново в дълбоки води мисля да наблегна малко повече на всичко, свързано със секса преди всякакви телесни интимности. Ще посветя този пост на мой много близък приятел, който споделя с мен много мисли, които мъжете се страхуват да изрекат гласно или още по-лошо ибягват да си признаят.

   Винаги съм казвала, че секса е изкуство. В секса трябва да има изцяло и напълно отдаване и той започва много преди самия полов акт, а именно в мислите. Целта не е да си доставите удоволствие на вас самите- за това можете да се справите отлично и сами. Секса се споделя между партньорите и за това е важно да знаете какво иска човека отсреща за да му го дадете и аналогично трябва отсрещния да е наясно с желанията ви, за да успее да ви достави удоволствие. Ако уважавате половинката си и изпитвате чувства или ако искате да изпитате истинското удоволствие от секса, то ви моля първо да поговорите с човека до вас. Много хора се страхуват да изрекат гласно фантазиите и желанията си от страх, че ще бъдат грешно разбрани или че партньора им ще си помисли, че са извартени или нещо не им е в ред. Дори познавам двойки, които си изневеряват, защото не могат да получат от половинките си това, от което имат нужда, а дори не са им споделяли какво ги влече и какво желаят. Статистиката е плашеща! Погледнете съпруга си, годеника или приятеля/ката, с който живеете! Познавате ли я достатъчно добре? Знаете ли какви фантазии има? Знаете ли какво го/я възбужда до полуда? Знаете ли кои са най-силните му/й ерогенни зони и  как с едно докосване да го/я подлудите? Ако отговора е да, то тогава ви поздравявам! Справяте се чудесно и имате една  здравословна и стабилна връзка! Но ако се чудите и не сте сигурни, то тогава е време да помислите над следващите редове и да решите дали искате да останете с този човек и да се постараете повече или да прекратите всичко, защото ще последват мъчителни времена за вас. Все някога сексуалните желания ще имат превес над вас и това ще доведе до фатален край за вас като двойка!

   В една връзка, в която има секс трябва да има разговори. Разговори, разговори, разговори! Поговорете с човека до вас, питайте го какво би искал, какво би му харесало, какви са фантазиите му, като е много важен момента, в който ги разберете да не избързвате да го съдите за тях! Все пак те са просто фантазии  и факта, че ще ги посдели с вас трябва да ви ласкае. Питайте го/я дали не иска да експериментирате, дали знае какви очаквания има към вас, да сподели с вас ерогенните си зони, слабите си места. Къде му/й харесва да бъде докосван/а, кое не му/й харесва и какво би го/я подлудило. В секса притесненията и задръжките нямат място. Там няма граници! Всичко, което се харесва и на двамата е разрешено. Дали ще са играчки, въжета, шалове, пера, дилда, вериги, романтика, свещи.... всичко е разрешено, стига да се харесва и от двамата партньори. Седнете срещу половинката си и му задайте всички тези въпроси, искайте откровени отговори, бъдете открити и честни и вие. Споделете всичко, което не сте посмявали до сега да изречете, защото няма нищо по-интимно от това, двама души да споделят удоволствието от секса заедно. Веднъж, щом имате достъп до тази информация, вие ще сте най-добрия любовник/любовница на света (поне за човека до вас). Искайте също така да ви разкрие комплексите си. Дали има нещо, което не харесва в тялото си, защото когато  човек се притеснява от тялото си и не се чувства комфортно в него, то това ще повлияе и на сексуалния акт. Няма да успее да се отпусне и следователно няма да се отдаде напълно в ръцете ви.

   Моля и ви умолявам да сте честни пред партньорите си и пред вас самите (поне що се отнася до секса). Веднъж изпитате ли свободата, ще искате да се връщате отново и отново и да отпивате жадно от нея. Няма по-голямо удоволствие от това да виждате как половинката ви се разтапя в ръцете ви от удовоствие и забравя дори родния си език. Звучи страхотно, нали? Но това няма как да стане, ако не знаете кое би го/я накарало да достигне до това състояние!

Време е да кажете „искам да поговорим.... за нас!“

                                                                         Лека нощ!




Гласувай:
2



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45130
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031