Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 00:45 - Еротичният масаж-седалище и крака
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1584 Коментари: 0 Гласове:
2



      След като сме отпуснали напълно раменете и кръста сме готови с плавни движения да се спуснем към седалището и краката. Тук искам да обърна внимание на мъжете, защото при повечето, щом нещо опре до задните им части изтръпват и се наежват. Господа, няма нищо страшно някой да ви масажира седалището, когато говорим за еротичен масаж имайте предвид, че допира до всяка една част от тяото ви е неизбежен. А на жените мога да дам следния съвет: можете просто да кажете на силната си половинка да се отпусне и да ви има повече доверие. Ако е първи еротичен масаж мъжете се стряскат от непознатото,  за това можете просто да кажете, че няма да правите нищо, което няма да се хареса.  

    С нежни движения направете няколко обиколки по седалището до глезените и се върнете обратно. След това поставете дясната си ръка пред лявата така, че кутретата да сочат нагоре към тялото му/й, плъзнете се с ръце нагоре натискайки, като не забравяте правилото, че допира с кожата не трябва да прекъсва.

image

    Повторете същото , като размените ръцете . Обърнете специално внимание на прасците, защото при продължително стоене на крак там има събрано много напрежение, а целта ви е да освободите партньора си от нея. Като се върнете на седалището плъзнете ръката си между бузите, надолу между бедрата и краката и пак към седалището.

image

    Направете няколко кръгови движения с длани по бузите от вътре навън и се плъзнете към краката и глезените:

image
image

    Слезте надолу към прасците. Захванете глезена с ръце с формата V и с пресурни движения масажирайте зоната първо нагоре няколко пъти и после в обратна посока:

image
image

    Между отделните движения направете обиколка на целия крак за да няма концентрация на масажа в една и съща зона.

image

 

 

 

    Повторете същите движения и на другия крак.

     Можете докато масажирате прасците да вдигнете глезена му/й на рамото ви. По този начин ще имате добра опора и няма да натоварвате предмишниците си прекалено.

     Върнете се после отново на седалището. Масажирайте го, като използвате палците си и натискът се съсредоточава сърху определени точки. Разнообразието в движенията е важно. Можете да прилагате техниките, показани долу:

image
image

 

    В задната част на тялото е събрана по-голямата част от напрежението- раменете, гърба, кръста, краката, именно тези зони трябва да сте сигурни, че сте релаксирали и успокоили. Ако тялото не е в хармония и спокойствие няма как да освободите ума. Двете са взаимосвързани и зваимовъздействащи. Масажа на гърба завършете  с цялостен допир до тялото ви. Застанете от едната му/й страна, добрете ръцете си върху кръста на любимия/ата и ги раздалечете,  към задните части и врата, докато тялото ви не опре до целия му/й гърба:

image
image

    Повторете това движение няколко пъти, същото движение можете да направите като застанете зад него/нея, между краката му/й и не приложите движението върху раменете. По този начин ще имате максимален допир на тялото ви с неговото/нейното. Края на масажа на задната чат на тялото завършете с леки погалващи движения от глезените до врата и обратно. Оставете тялото в покой няколко секунди до минута, нека мозъка свикне с покоя, след което помолете любимия човек да се обърне по гръб.

 Знам, че сеповтарям, но е неизбежно- не пестете масажното олио, нека има в изобилие. Малка хитринка, която можете да ползвате при сипването на масажното олио е да го оставите в купа с топла вода. По този начин ще е топло и няма да "стресира" кожата при нанасянето му.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45190
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930