Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 23:30 - Еротичният масаж- предна част на тялото (крака и ръце)
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 4801 Коментари: 0 Гласове:
2



 ... продължение от предишен постинг

    След като половинката ви вече се е обърнала по гръб и тялото му е отпуснато и избавено от мъчителното напрежение, събрано от напрегнатия начин на живот можете да се впуснете вече и към по-дълбокия и интимен масаж.  В предната част на тялото са разположени голям брой ерогенни зони, до които трябва да достигнете. Не трябва да се бърза , при такъв вид масажи очакването на кулминацията е много важно.  Тук обратно на масажирането на задната част на тялото трябва да започнете от краката към главата. 

    Започнете с пръстите на краката. Масажирайте ги един по един, както казах няколко пъти- не трябва да има недокосната част от тялото му/й.  Положете дланта си към ходилото му/й и притиснете към него/нея.

image

     Направете няколко кръгови движения така, че да раздвижите глезените. Докато сте захванали петите можете с  възглавниците на пръстите си да приложите по-голям натиск там. Там са разположени точките на яйчниците и семенниците. Както знаете на ходилата има точки за всяка една част от човешкия организъм. Масажа на краката може да отпусне и релаксира цялото тяло. Ако половинката ви се наслаждава на движенията ви можете да отделите повече време на стъпалата.  

    Със спираловидни движения можете да масажиране горната част на крака, като пръстите ви минават между костите и натискът ви е съсредоточен върху мускулите и сухожилията.

image

   После с прави движения разтрийте предната чат на краката, поставяйки едната ръка пред другата и не забравяте за правилото, че допира с кожата не трябва да прекъсва.

image

   Стигайки до слабините раздалечете ръцете си и завийте между краката и външната част на бедрата. Допира с интимните части не е забранен, от време на време можете с докосвания да напомните, че не сте забравили за тях,  но не прекалявайте, все пак кулминацията трябва да остане за накрая. image

   Масажът на бедрата редувайте с по-силен и по-лек натиск. С двете ръце „захванете“ областта и разтрийте първо надолу, после нагоре:

image
image

   Повторете всички движения и на другия крак.

   След като приключите с долните крайници, галейки тялото на възлюбения си се качете към ръцете. Хванете едната му/й ръка и започнете да масажиране от долу нагоре, като завиете на рамото и се върнете отново към китката:

 

imageimage

   Повторете тези движения няколко пъти. Там мускулите са много стегнати и имат нужда от по-голямо внимание. Същите движения можете да направите и с долната част на ръката, завивайки на подмишницата:

 

image
image

   Опрете ръкана на половинката ви под вашата мишница и започнете да разтривате външната и вътрешната  част , като движите ръцете си в противоположи посоки една на друга:

image

    Развихрете фантазията си в движенията. Кръгообразни, спираловидни, всякакви движения са позволени, стига да не причинявате болка. В зоните, с повече мускули и сухожилия внимавайте, защото там трябва да отпуснете зоната първо с по-леки движения и после да усилвате натиска.  Хванете ръката на партньора си и масажирайте дланите, пръстите, външната част на ръката. Усещането е наистина приятно. 
    Пръстите ни постоянно се натоварват, въпреки, че не ги усещаме. Постоянната работа на компютъра, писането, ежедневните занимания измарят пръстите ни, но ние не им обръщаме подобаващо внимание. Опитайте дори сами да си масажирате пръстите. След 10-тина минути масаж ще усетите голямо облекчение и лекота. Можете да използвате движенията, показани по-долу:

image
image

   Когато правите масаж на ръката имайте предвид и друга акупунктура- точката за кръвното налягане е между показалеца и палеца. Ако усетите подутина там, значи, че партньора ви има нарушено кръвно налягане, масажирайте, докато подутината не намалее, като внимавате и следите за реакция от страна на половинката ви, при по-силен натиск може да усети болка, а както говорихме до сега болката няма място в еротичния масаж!

image

Масажирайте пръст по пръст, редувайте движенията си.

image
image
image

Повторете всичко и с другата ръка.

   И когато сме приключили с крайниците можем да кажем, че всички мускули са отпуснати, тялото е релаксирано и е време за най-големите наслади, на които ще подложим любимия/любимата. В следващите постове ще говоря за масажа на главата, тялото, гърдите и мануалните техники при слабините. Моля ако имате някакви забележки, мнения и съвети да ги споделите. Ще се радвам да разбера какво е мнението на читателите.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45188
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930