Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2014 01:56 - Еротичният масаж- старт от раменете и кръста.
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1753 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.08.2014 02:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    В последния си пост захванах темата за еротичния масаж. Еротичния масаж е най-чувствения начин да покажете на партньора си колко е желан и колко много искате да му доставите удоволствие.  Чрез ръцете си ще показвате колко го желаете и колко много цените тялото на половинката си. Еротичния масаж несъмнено е едно от най-големите удоволствия, които може да сте изпитали. Нека преговорим накратко. След като имаме подходяща обстанова, атмосфера, светлина, възбудени сетива- зрение, вкус, скух и обоняние сме готови към действие. Бъдете сигурни, че сте махнали всички бижута от тялото си- пръстени, часовници, гривни, колиета, уверете се, че ноктите ви са подобаващо къси и че няма да одерете партньора си без да искате. Приготвили сте си масажните масла и лубрикантите и вече можем да кажем, че сте готови към действие.

   Свалете всички дрехи по вас. Помолете любимата/мия да легне по корем, можете да сложите възгалвница или нагънати хавлиени кърпи под глезените за максимално удобство и правилно кръвообращение. Сипете масажно олио в дланта си, оставете да постои там две-три секунди за да се затопли. Не го разсипвайте директно върху тялото, защото ще е студено и усещането е леко дискомфортно, докато кожата затопли маслото. Масажът нека започне с врата и  гърба. Натовареното ежедневие, работата пред компютъра, вдигането на тежки предмети и  стреса се отразяват най-вече върху тези две зони. Трябва да освободите любимия/мата от цялото това напрежение. Започнете с хаотични движения по цялото тяло, опознайте всеки сантиметър, който ще масажирате. Плъзнете ръцете си от врата, преминете през гърба, седалището, краката, петите, чак до пръстите на краката. Гъделичкайте с косата кожата му/й. Тук можете да вметнете перцето, което споменах в предишния ми пост. Идеален заместител ако косата ви е къса.  Също така можете да ползвате копринена или сатенена кърпа, с която да доставите нежно усещане на кожата му/й
image


    После се върнете на обратно,чак до горе и отново  прокарайте ръце през раменете, гръбнака, пак седалищети и краката, проучете всеко кътче от кожата му/й.  От краката преминете пак през седалището, ханша, раменете и ръцете. Не забравяйте да слагате достатъчно масажно олио. Трябва да се плъзгате по тялото му/й.

image

 

   После се  върнете към раменете. Там можете да приложите малко по-силен натиск, тъй като при повечето хора има събрано голямо напрежение.image


   След това отново гръбнака. Съберете ръцете си, като при молитва, плъзнете се надолу до кръста, докато лактите не опрат врата, след което ги раздалечете до раменете.  Редувайте по-силен натиск с по-слаб. Не забравяйте, че движенията не трябва да са монотонни и еднообразни, но повторенията все пак са важни. В традиционните масажи се забранява натиска върху гръбначния стълб, но тук не говорим за традиционен масаж, гръбнака е много чувствителен и не бива да се пренебрегва. Там има концентрирани много нервни окончания, чрез еротичния масаж вие трябва да събудите всяко едно от тях. 
    

image 
   Има някои основни техники при такъв вид масажи. Прилагайте ги всичките, нека нерните окончания по гърба не скучаят, а да тръпнат в очакване те да са следващите, които ще възбудите.  Около лопатките има много възли, които често се възпаляват и причиняват болка, концентрирайте се върху тях, като от начало трябва да е с лек натиск, докато не се отпуснат. Можете да ги усетите като подкожни топченца.
image

 image

    Важно правило е да не прекъсвате контакта на ръцете си от тялото му/й.  

   След като раменете са вече отпуснати се преместете към кръста.  Застанете от едната му/й страна и плъзнете едната си длан от единия край на кръста към себе си и преди да завършите повторете същото с другата ръка.

image

   Повторете тези движения няколко пъти, като в началото нека са по-нежни, след което можете да приложите малко повече натиск. Можете от време на време да плъзгате ръка през гърдата, което ще възбуди още повече партньора ви и ще подготви мозъка за сексуалното изживяване по-късно. Можете да раздалечите пръстите си и да правите кръгови движения по гърба и кръста, по този начин ще обхванете по-голям обсег от кожата му/й и ще разнообразите усещането. Запомнете, че това са зоните, които трябва да са максилано отпуснати и релаксирани. Още едно правило , което трябва да знаете при този масаж е, че не трябва да има натиск върху костите, а върху мускулите.  Усещайте партньора си под вас, ако се стяга, значи усеща болка и трябва да намалите натиска. Неволното докосване на телата ви е препоръчително, максималният допир допринася още повече за възбудата и кара половинката ви да тръпне в очакване какво ще се случи по-нататък.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45227
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930